Начало / Защо ще ти хареса спийд дейтинг?

Без усилия

Да си уредиш 10 срещи едва ли е нещо, което можеш да направиш сам(а) за по-малко от 5 минути.Благодарение на събитията, които организираме е достатъчно само да се запишеш за участие в подходящата за теб възрастова група.

Не губиш време

Колко време ще отделиш за една среща? Приготовление, пътуване, разговори... Вече изгуби два часа, ами ако срещите са 10? При спийд дейтинг за по-малко от два часа ще се насладиш на цели 10 първи срещи и с лекота ще прецениш с кой желаеш втора среща.

Пестиш много пари

Колко разходи са необходими за една среща? Десет лева? Двадесет? Ами за десет срещи? С участието си в спийд дейтинг ще платиш за десет първи срещи като за една!

Няма да попаднеш в неудобна ситуация

Ако след първа среща не желаеш повече да срещаш другия човек, защото той не ти допада, това винаги води до неприятния момент, в който трябва да го „отрежеш”. Ние ще ти спестим и това – ако не харесаш даден човек след 7-те минути, просто не го отбелязваш и нямаш абсолютно никакви ангажименти спрямо него/нея!

Без досадници

Случвало ли ти се е да дадеш номера си на някой преди първа среща и след това да съжаляваш, че си го направил(а)? Е, при нас това няма да ти се случи – ние ще дадем твоя телефонен номер само на тези хора, които след срещите отбележиш, че харесваш (ако имате съвпадение на интерес).

Комфортна обстановка

Срещите се провеждат в заведения с приятна обстановка, която напълно пресъздава една непринудена среща на кафе между мъж и жена по начин, който е напълно естествен, без присъствието на външни лица.

 Без онлайн заблуди

Случвало ли ти се е да се запознаеш с човек по интернет, да си пращате снимки, да си пишете часове и дни наред, да си изградиш една представа за някой, който харесваш, и с който искаш да бъдеш... И в момента, в който се срещнете на живо, разочарованието ти е толкова голямо, че просто се чудиш как изобщо се забърка в това. При спийд дейтинг срещите са на живо – без фалшиви снимки и без измамни представи за другия.

 100% Забавление

Дори и да не успееш след първото си участие да откриеш своята половинка, забавлението по време на срещите е 100% гарантирано, както и новите приятели, които ще срещнеш сред останалите участници.

                                                                  >>> Виж от тук предстоящите събития <<<