Начало / Често задавани въпроси (FAQ)

Спийд дейтинг не е ли предназначен за самотници ?

Точно обратното!

Спийд дейтинг е "игра" в която най - голям успех имат общителните, и позитивни хора, които обичат живота и търсят подходящ човек, с който да споделят радостта си от него.

Какви хора идват на спийд дейтинг?

Невъзможно е да се отговори еднозначно на този въпрос, но като цяло всички, които посещават спийд дейтинг са позитивни, обичащи новите запознанства и свободното общуване. Все пак хората са много различни и това е добре, защото увеличава шанса да намерите сродна душа.

Защо не правите събития за хората от моята възраст?

Ако не попадаш в нито една от възрастовите групи на обявените събития, вероятно това се дължи на факта, че сред хората около твоята възраст няма достатъчен интерес за сформиране на групи. В този случай ти препоръчваме да ползваш нашата услуга "персонални срещи" , където няма горна възрастова граница.

Мога ли да платя таксата за участие в деня на събитието?

Не. Причината за това е, че чрез предварителното заплащане ти гарантираш сериозността на намерението си за участие и си запазваш място сред фиксираната бройка участници за даденото мероприятие.

Мога ли да дойда с приятел(ка)?

Да, дори е препоръчително ако желаеш да се запишеш с приятел/приятелка, който/която попада в същата възрастова група като теб, защото така събитието ще бъде още по-приятно!

Включена ли е консумация в цената на събитието?

Цената на събитието не включва консумация в заведението. По време на събитието е задължително да направите поръчка от заведението, дори и тя да е минимална.

Какво става, ако ми се наложи да отменя резервацията си?

1. Ако отмениш участието си до 7 дни преди събитието, ти връщаме парите или ако желаеш си запазваш правото да участваш в следващото събитие за твоята възрастова група.

2. Ако отмениш участието си до 48 часа преди събитието запазваш правото си да участваш в следващо събитие за твоята възрастова група или ако искаш преотстъпваш мястото си на някой твой приятел от същия пол и възрастова група.

3. Ако отмениш участието си в последния момент (по-малко от 48часа оставащи до събитието), таксата за участие не може да бъде възстановена, нито прехвърлена за следващо събитие, но все още можеш да преотстъпиш мястото си на някой твой приятел от същия пол и възрастова група.

Важен ли е външния вид?

Външният вид е от голямо значение - спретнато облекло, приятен, лек парфюм и чисти обувки не остават незабелязани и правят добро впечатление. Но също толкова важен е и начинът, по който общуваш с човека срещу теб. Както се казва: "по дрехите посрещат, по ума изпращат".

За какво си говорим по време на срещите?

Няма строго определени правила, по които да протичат разговорите и всеки сам преценява как да се представи! Препоръчваме ти да прочетеш материалите в нашата страница съвети за участниците.

След колко време ще разбера резултатите?

До 12 часа след приключване на всеки спийд дейтинг участвалите в събитието трябва да влязат в профила си и да  отбележат в online анкетната карта, хората с които най-много са си допаднали.

Само при съвпадение на интерес от страна на противоположния пол, се разменят телефоните.

До 48 часа след събитието Организатора изпраща резултатите по e-mail. Ако след този срок нямаш получен e-mail от нас, провери в папка "спам" на твоята поща, тъй като е възможно съобщението да е филтрирано като нежелано от автоматизираната система на твоята електронна поща.

По какъв начин ще се свържат с мен хората, с които имам съвпадение?

Чрез телефонния номер, който оставиш за връзка.

Кой на кого се обажда?

Тук вече нямаме участие ние като организатори, затова получиш ли от нас e-mail с телефоните на хора, с които имаш съвпадение на интерес - действай смело и не чакай да те потърсят първи. Щом имате съвпадение, означава че искат да те срещнат отново.

Възможно ли е да нямам съвпадения на интерес от срещите?

Възможно е, макар и да не се случва често. Ако нямаш съвпадение на интерес, това НЕ трябва да те притеснява. Не е задължително да търсиш причината в себе си - възможно е просто сред хората, които си срещнал(а) да не е имало подходящ партньор. Опитай отново!

Мога ли да участвам отново?

Да, разбира се!

Специално разработената система за онлайн записване за участие проверява дали има участници, с които си се срещал/а.

Ако си се виждал/а с повече от двама участници в твоя личен профил, при записване за събитие ще получиш информация  за тях и сам/а ще прецениш дали да присъстваш на събитието.