Начало / Искаш да участваш, но се притесняваш?!

Притеснение, срам- това са неща, които окупират съзнанието ни, когато си стоим вкъщи и си мислим как отиваме на спийд дейтинг. Всъщност като дойдеш ще видиш, че тези тревожни облаци ще се разсеят най-късно на втората минута, защото:

1. Всички са дошли като теб - с нагласата за нови запознанства, затова ти се вписваш перфектно в тази среда още в момента, в който дойдеш!

2. Няма вероятност да те отрежат - да се запознаеш с участниците от противоположния пол е нещо, което те искат и очакват от теб!

3. Няма какво да загубиш -можеш само да спечелиш. И то можеш да спечелиш нещо безценно! Но при всички случаи за теб остава приятната емоция, новите приятели и незабравимото преживяване, което със сигурност ще искаш да повториш, ако разбира се не се обвържеш след срещите.

4. Винаги можеш да дойдеш с друг човек от твоя пол, който също да участва. Опитът показва, че по този начин емоцията е още по-приятна - след срещите ще можете да споделяте впечатления, да обсъждате и коментирате как са протекли разговорите с различните участници.

5. И не забравяй - когато човек си направи равносметка за това, как преминава живота му, съжалява не за тези неща, които е направил, въпреки някакво негово притеснение, а за тези, които е пропуснал!

Продължи смело напред!

Не губи време - разгледай предстоящите събития и се запиши за участие.